Uusimmat

Battlefield 1 saa DLC:n joulukuussa – Sitä ennen voit kokeilla aiempia laajennuksia ilmaiseksi

22.11.2017 09:32 Muropaketin toimitus

Electronic Arts on julkistanut Battlefield 1 -pelinsä seuraavan laajennuksen, joka ilmestyy joulukuussa. Jo tänään alkaa kuitenkin ensimmäisen DLC:n ilmaiskokeilu kaikille pelaajille.

Battlefield 1:n (2016) ilmestymisestä on reilu vuosi, ja nyt pelin kolmas laajennus on saanut julkaisupäivän. Turning Tides -laajennus julkaistaan 11. joulukuuta Premium Passin omistajille ja kaksi viikko myöhemmin muille pelaajille, kerrotaan pelin virallisella sivustolla.

Turning Tides, jonka teaser-trailerin näet alta, tuo peliin kaksi uutta karttaa, Cape Hellesin ja Achi Baban. Operation-moodissa päästään ottamaan osaa vuoden 1915 Gallipolin taisteluun Ison-Britannian ja Osmanien välillä, ja lisäksi laajennus tuo mukanaan kahdeksan uutta asetta, joista kaksi on melee-aseita.

Turning Tidesin ilmestymistä ennen Electronic Arts tarjoaa kaikille mahdollisuuden kokeilla pelin aiempia laajennuksia. They Shall Not Pass -laajennuksen ilmainen kokeilujakso alkaa tänään, 22. marraskuuta, ja päättyy 4. joulukuuta. In the Name of the Tsar -laajennusta taas voi kokeilla ilmaiseksi 8.-10. joulukuuta.

Virallisella sivulla kerrotaan myös muista Battlefield 1:n päivityksistä, kuten Frontlines-moodin lisäämisestä Suez-kartalle. Katso kaikki päivitykset täältä.