Uusimmat

Ensin Juho oli trukkikuski ja maamies, nyt roskakuski

05.09.2011 19:30 Jukka O. Kauppinen

Juho Anttila nauttii aina suuresti, kun Domen toimitukselta tulee postia. Koskaan kun ei tiedä millaista hassua soopaa pelilähetyksistä löytyy. Ja hampaat ovat kasvaneet kummasti, kun Juho on tahtomattaan erikoistunut saksalaisten simulaattorien asiantuntijaksi.

Trukkisimulaattorin ja maamiespelin jälkeen Juholle lankesi uusi työtehtävä. Tällä kertaa hänestä tuli roskakuski.

Garbage Truck Simulator 2011 on tyypillinen Astragonin tuote. Tämä tarkoittaa suomeksi sanottuna umpitylsää, teknisesti puutteellista simulaatiota, josta ei löydä peliä etsimälläkään. Peli ei kiinnostanut edes nuorempia testihenkilöitä, niitä samoja, jotka upottivat Farming Simulatoriin kymmeniä tunteja.

Puhtaasti pelinä arvioituna Garbage Truck Simulator 2011 ansaitsisi vältä-peukalon. Olen kuitenkin tullut siihen johtopäätökseen, etteivät saksalaiset simulaattorit sijaitse samassa todellisuudessa oikeiden pelien kanssa. Niissä on, kaikesta surkeudestaan huolimatta, jotain määrittelemätöntä magiaa.

Nytkin joku, todennäköisesti keski-ikäinen perheenisä, istahtaa koneelleen rankan työpäivän jälkeen ja käynnistää Astragonin simulaattoripelin. Mikä voisikaan olla keskiluokkaisempaa kuin paeta keskiluokkaista tylsää todellisuutta sitä samaa todellisuutta kovin kömpelösti mallintavan simulaattorin pariin? Jos Sinun haaveesi on aina ollut päästä ajamaan roska-autoa, on Garbage Truck Simulator 2011 kaikesta surkeudestaan huolimatta lähin vaihtoehto heti aidon asian jälkeen.

Lue koko arvostelu: Garbage Truck Simulator 2011 (PC)

Lisää aiheesta

Farming Simulator 2011 (PC)

Forklift Truck Simulator 2009 (PC)

Lue myös

CreaVures (Mac, PC)

Dead Island -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Driver: San Francisco (PC, PS3, Xbox 360)

Let’s Dance with Mel B (PS3, Wii, Xbox 360)

Super Street Fighter IV: Arcade Edition (PC, PS3, Xbox 360)