Uusimmat

Xbox One saa pian tuen hiiriohjaukselle, tähtäimessä PC-pelien pelaaminen konsolilla

24.07.2015 16:00 Miikka Lehtonen

PC-miehet pystyvät vaikka tältä istumalta pelaamaan Xbox One -pelejä PC:llään, jos omistavat Xbox One -konsolin ja Windows 10 -tietokoneen. Mutta entä toiseen suuntaan? No, se ominaisuus on suunnitelmissa.

Microsoftin Phil Spencer on pudotellut vähän pommeja Twitterissä vastailemalla fanien kysymyksiin. Siitä lähtien kun mahdollisuus streamata Xbox One -pelejä Windows 10 -tietokoneille julkistettiin, pelaajat ovat innokkaasti odotelleet myös sitä peilikuvaa, eli mahdollisuutta streamata PC-pelejä Xbox Onelle. Esteitä riittää, lähtien kontrolleista. PC-pelejä kun yleensä pelataan hiirellä ja näppiksellä, mikä ei Xbox Onella onnistu. Vielä.

Spencerin mukaan hiiriohjaus on kuitenkin tulossa Xbox Onen repertuaariin ”pian”. Näppiksiä kuulemma jo tuetaankin. Spencerin mukaan PC-pelien streamaus Xbox One -konsoleille on myös idea, joka kiinnostaa Microsoftia, mutta mitään konkreettisia suunnitelmia ei ole vielä kerrottavaksi. Mutta jos idea ei olisi ainakin jossain määrin työn alla, tuskinpa Spencer sitä mitenkään myöskään kommentoisi.

Lisätietoja odotellessa siis.

Lähde: Twitter