Uusimmat

Cyberpunk 2077:ssä jopa välivideot katsotaan pelihahmon näkökulmasta – myös seksikohtaukset

03.09.2019 08:15 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n scifi-maailma koetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta, paljastaa tuore haastattelu.

CD Projekt Redin edellinen menestyspeli The Witcher 3: Wild Hunt oli vielä kolmannen persoonan seikkailupeli, mutta tulevan Cyberpunk 2077:n myötä studio on sitoutunut täysin ensimmäisen persoonan kuvakulmaan. VG24/7  kertookin tuoreen haastattelun paljastavan, että peli koetaan alusta loppuun päähenkilön näkökulmasta.

Kehittäjien saksalaismedialle antama haastattelu kertoo, että jopa pelin välivideot nähdään ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Tämä sitoutuminen samaan näkökulmaan koskee myös ”rakkauskohtauksia”, eli edes intiimeissä hetkissä ei päästä näkemään itse pelihahmoa.

Samassa haastattelussa tasosuunnittelija Miles Tost kertoo myös, kuinka ensimmäisen persoonan kuvakulma on muuttanut studion pelikehitystä The Witcher -sarjasta. Kolmannen persoonan peleissä kehittäjät esimerkiksi välttivät asettamasta esineitä liian lähelle ovia, sillä pelaajat törmäilivät niihin helposti. Vastaavaa ongelmaa ei kuitenkaan ilmene, kun peli koetaan kokonaan pelihahmon näkökulmasta.

Cyberpunk 2077 ilmestyy 16. huhtikuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja myöhemmin myös Google Stadialle.