Uusimmat

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.1 -näytönohjainajurit

10.01.2020 14:28 Muropaketin toimitus

Uudet näytönohjainajurit keskittyvät pitkälti bugien korjauksiin. Ajurit lisäävät myös tuen juuri PC-julkaisunsa saaneelle Monster Hunter World -pelin Iceborne-laajennukselle.

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.1 -näytönohjainajurit. Keskeisintä antia on pitkä lista korjattuja bugeja, mutta tarjoavat ne jotain uuttakin. Ne lisäävät nimittäin tuen Monster Hunter World -pelin juuri julkaistulle Iceborne-laajennukselle.

Korjatuista bugeista löytyy korjauksia niin Radeon Softwaren eri toiminnoille, mutta myös tiettyjä pelejä riivanneita bugeja. Korjaus luvataan muun muassa Lost Ark -peliä vaivanneeseen tökkimiseen. MechWarrior 5 Mercenaries -pelin kaatuilua aiheuttanut bugi saa myös korjauksen. Ongelma ilmeni ainoastaan kokoonpanoissa, joissa näyttönä oli Radeon FreeSync -toimintoa tukeva näyttö ja käytössä HDMI-kaapeli. Resident Evil 2 -pelin käynnistyksen yhteydessä ilmennyt vilkkuminen on saatu myös korjattua. Vika ilmeni käyttäessä DirectX 12 -rajapintaa.

Tuttuun tapaan uudet ajurit saa päivitettyä Radeon Software-ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti asennuspaketit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä. Samaiselta sivulta löytyy loki kaikista korjauksista ja tunnetuista ongelmista.