Uusimmat

Bioshock tulossa sittenkin myös PlayStationille?

22.05.2008 17:55 Miikka Lehtonen

Monesti huhuttu, tiivaasti kiistetty mutta varmasti lukuisia pelaajia kiinnostava Bioshockin PlayStation 3 -käännös voi sittenkin olla faktaa. Nettilähteet nimittäin väittävät, että yleensä luotettava amerikkalaislehti paljastaa PS3-version olemassaolon tulevassa numerossaan. Samalla tulee kivaa myös Xbox 360 -pelaajille.

Lukuisien nettilähteiden ja IGN-pelisaitin mukaan maailman luetuimpiin ja arvostetuimpiin pelilehtiin kuuluva EGM tulee seuraavassa numerossaan paljastamaan Bioshockin hartaasti odotetun PlayStation 3 -version. Paljastus tulee kuulemma tapahtumaan lehden huhu-osastolla, joten mistään täysin varmasta tiedosta ei ole kuitenkaan kyse.

Mikäli huhuihin on luottaminen, syyskuussa julkaistava PlayStation 3 -versio tulisi sisältämään Xbox 360 – ja PC-versioihin päivitysten myötä lisätyn ladattavan sisällön, sekä kiillotetun ulkoasun. Muita vedenalaisen seikkailun ystäviä ei ole unohdettu, sillä EGM kertoo samalla, että yhtä aikaa PS3-version julkaisun kanssa julkistettaisiin virallisesti myös Bioshock 2, joka nähtäisiin tällä kertaa Xbox 360:n ja PC:n ohella myös PlayStation 3:lla.

Jää nähtäväksi, paljonko huhuissa on tällä kertaa totuuden jyväsiä, mutta toteutuessaan ne olisivat varmasti mieluisia kaikille PlayStation 3:n omistajille. Monet tahot – myös allekirjoittanut – noteerasivat Bioshockin vuoden 2007 parhaana pelinä ja elämyksenä, jonka tulisi kuulua kaikkien pelaajien yleissivistykseen.

Lue lisää eDomesta

BioShock villitsi myös nettisarjakuvien piirtäjät

Bioshock valkokankaalle suuren budjetin ja nimimiesten tahdittamana

Arvostelu: Bioshock (PC, 360)