Uusimmat

Sony julkaisee uusitun PSP-mallin ja 160-gigaisen PS3:n

21.08.2008 13:52 Miikka Lehtonen

Viime viikon huhut osoittautuivat tosiksi, kun Sony paljasti uusitun mallin PSP-käsikonsolistaan. Leipzigin pelimessuilla julkistettu malli ei tosin juuri poikkea jo nähdystä. Samaan syssyyn paljastettiin myös entistä suuremmalla kiintolevyllä varustettu PlayStation 3.

Leipzigin pelimessujen anti on ollut todellisten jymyuutisten osalta sangen vaisua, mutta Sony tarjoilee sentään jotain. Mallinumerolla PSP-3000 kulkeva käsikonsoli on näyttöään ja paria pikku-uudistusta lukuunottamatta identtinen PSP Slimin kanssa.

Sony ei puuttunut tarkemmin näytön parannuksiin, mutta totesi, että sen kuva on aiempia parempi. PSP-3000:sta löytyy myös sisäänrakennettu mikrofoni Skype-käyttöä varten. Uusitulla PSP:llä tulee olemaan hintaa 199 euroa, eli Suomessa jokunen kymppi enemmän.

Kun kerran vauhtiin päästiin, firma julkisti pari muutakin pikkupäivitystä konsolilinjastoonsa. PlayStation 3:n 80 gigatavun kiintolevyllä varustettu malli tulee myyntiin Euroopassa tänä perjantaina 399 euron suositushintaan. Mikäli tämäkään ei riitä, lokakuussa lanseerataan jättikokoisella 160 gigatavun kiintolevyllä varustettu malli, jolla on hintaa järeät 499 euroa. Suomessa kumpaankin hintaan voi jälleen laskea mukaan Suomi-lisät. Muista ominaisuuksista ei taaskaan puhuttu, joten paluuta PlayStation 2 -yhteensopivuuden päiviin ei liene odotettavissa. 160-gigatavuinen PlayStation 3 nähdään Euroopassa lokakuun 31. päivänä.

Lisää aiheesta

Sonylta uusi 40 gigatavun PS3-malli – tosin ilman PS2-yhteensopivuutta

PSP päivittyi, Skype-tuki lisättiin mutta vain PSP Slim -malleille

Uusitun PSP:n suomalainen hinnoittelu ja ensimmäiset, elokuva-aiheiset erikoismallit

Lue myös

Dark Void – avaruuden vastarintamiehet

Xbox masinoi poliittista propagandaa

Razerilta Megalodon-luksuspelikuulokkeet