Uusimmat

Tänään tv:ssä: Yksi kaikkien aikojen odotetuimmista elokuvista olikin hirveä floppi – Fanit haukkuivat ja studio kärsi 60 miljoonan dollarin tappiot

03.10.2020 08:01 Muropaketin toimitus

Sub esittää lauantai-illan elokuvana yhden kaikkien aikojen parjatuimmista supersankarielokuvista.

Vuoden 2017 Justice Leagueta odotettiin supersankarifanien keskuudessa vuosikymmenet. Ja sitten kun elokuva lopulta ilmestyi ja paljastui huomattavasti heikommaksi kuin vaikkapa sitä edeltänyt Batman v Superman (2016), oli suru puserossa ja ärräpäät huulilla.

Warner Bros. Picturesille kauas lipunmyyntitavoitteesta jäänyt Justice League tuotti 60 miljoonan dollarin tappiot.

Yksi keskeisimmistä syistä Justice Leaguen epäonnistumiseen oli ohjaajan vaihtuminen kesken produktion. Zack Snyder joutui perhettään kohdanneeseen tragediaan vedoten jättämään Justice Leaguen kesken. Tilalle palkattu Joss Whedon vei tarinaa täysin eri suuntaan, ja on muutenkin tyyliltään täysin erilainen ohjaaja kuin Snyder.

Ensi vuonna luvassa on uusi, niin sanottu Snyder Cut -versio Justice Leaguesta. Se esittelee, millainen elokuvasta Zack Snyderin alkuperäisen vision mukaan piti tulla.

Snyder Cutia odotellessa urheimmat ja/tai hulluimmat voivat kärsiä Justice Leaguen elokuvateatteriversion tänään läpi vielä kerran. Illan elokuva alkaa Subilla kello 21.00.