Uusimmat

Huikealla DS-modauksella hyväntekeväisyyttä tukemassa

07.05.2007 13:31 Miikka Lehtonen

Netissä on viikonlopun aikana kiertänyt tiheästi linkki, jossa myydään huikean näköistä, Zelda-teemaan modattua DS-käsikonsolia. Ja mikä parasta, vieläpä hyvän tarkoituksen nimissä.

Komeasti kullan väreissä kiiltävä DS kantaa kannessaan Linkin miekan ja kilven muotoista metallikoristetta, joka on valaistu sen alle kätketyillä ledeillä. Näppäränä yksityiskohtana metallikoriste kääntyy 90 astetta, joten Hotel Duskia pelatessakaan se ei näytä hölmöltä.

Kyseessä ei suinkaan ole mikään amatööriyritys, kuten jäljestäkin näkyy. Viimeistelyssä ja yksityiskohdissa löytyy ja lisäksi maalipinnan luvataan olevan teollisuustasoa. Kullanväriset sormet eivät siis liene huolenaiheena. Miekkonen itse on ollut asialla useasti ennenkin, muun muassa niin ikään Zelda-aiheisella Wii-modauksellaan. Se ja muutkin hänen projetkinsa ovat näytillä taiteilijan kotisivuilla.

Upean näköinen DS tulee varmasti menemään kaupaksi kovaan hintaan, mutta kaikki voitot eivät suinkaan katoa itse taiteilijan taskuun. 15% lopullisesta myyntihinnasta nimittäin kilahtaa Penny Arcaden pyörittämän Child’s Play -hyväntekeväisyyden nimiin.

Mikäli komea DS kiinnostaa, sitä ja myös lisäkuvitusta voi käydä ihastelemassa eBay-huutokaupan sivuilla, jossa tarjouskilpailu on kirjoitushetkellä ylittänyt jo 800 taalan rajan.