Uusimmat

Suomipeli Glory of Fellowland vie pelaajat keskiaikaan

17.03.2010 21:02 Jukka O. Kauppinen

Feeltainment Oy:n luoma suomalaisen selainpeli Glory of Fellowland tarjoaa pelaajille elämyksellisen keskiaikaisen strategiamaailman, jossa voi harjoittaa diplomatiaa, käydä kauppaa, sotia ja vakoilla. .

Massiivisesti moninpelattava selainpeli Glory of Fellowland sijoittuu keskiaikaan. Pelissä rakennetaan kylä linnoineen ja armeijoineen, edeten joko rauhanomaisin tai sotaisin keinoin. Strategiapelissä voi sotimisen ohella harjoittaa myös diplomatiaa, kauppaa ja vakoilla toisia pelaajia.

Pelin tuoreimman version uusittu käyttöliittymä helpottaa suurenkin valtakunnan rakentamista ja tekee pelaamisesta vaikuttavan kokemuksen.

”Laaja sisältö on Ajaxilla toteutetun pelin erikoisuus. Muista selainpeleistä poiketen Glory of Fellowland syvenee jatkuvasti. Siten siinä riittää haastetta; pelissä on 300 tiedettä, 60 rakennusta, 50 yksikköä ja 50 taikaa. Toinen erikoisuus on taustamusiikki”, kertoo Feeltainment Oy:n tuottaja Lauri Laakso.

Pelin uusin versio tuo mukanaan pelimaailmat aloittelijoille, keskivertopelaajille ja paljon pelaaville. Jokaisella tasolla on mukautetut sääntönsä.

Peliä voi pelata suomen lisäksi kuudella muulla kielellä. Peliajan kontrollointi perustuu erilaisiin tauko-ominaisuuksiin. Peli on ilmainen.

Glory of Fellowland-selainpeliä tuottaa Feeltainment Oy, joka on vuonna 2008 perustettu yksityisomistuksessa oleva suomalainen yritys.

Lisätietoja: www.gloryoffellowland.com

Lue myös

Commodoren uusin paluu: näppistietokone

Cosplayn paremmat puolet

DICE jatkaa Infinity Ward -kiusoitteluaan uudella komediavideolla

Ennakko: StarCraft II (PC)