Uusimmat

Logitechin uutukaiset: surround-kuulokkeita ja pelihiiriä

27.05.2013 15:00 Jukka O. Kauppinen

Logitechin uusimmat pelikuulokkeet ja –hiiret ovat laskeutuneet tarvikekauppojen hyllyille tämän kuukauden aikana. Tarjolla on väittämän mukaan taas entistä ehompaa äänimaailmaa ja pelikontrolleja.

Tuotekuvaukset ovat karsittuja ja hypekuorittuja versioita valmistajan teksteistä.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset – Dolby Headphone -teknologiaa hyödyntävät Logitech G430 -pelikuulokkeet tarjoavat korkeatasoista peliääntä eri äänten suunnat huomioiden. Kuulokkeet ovat tilavat ja mukavat myös pitkissä pelisessioissa. Kuulokkeiden korvakupit voidaan irrottaa ja pestä. Pelikuulokkeiden taustamelua ehkäisevä mikrofoni voidaan taittaa sivuun, kun sitä ei tarvita. Pelikuulokkeet on viimeistelty johdossa olevilla hallintapainikkeilla. Suositushinta on 79 euroa.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset – kuulokkeet on varustettu 40 millimetrin kaiutinelementeillä ja irroitettavilla/pestävillä korvakupeilla. Kevytrakenteisen kokonaisuuden viimeistelee joustava ja taustamelua ehkäisevä mikrofoni. Kuulokejohdossa on hallintapainikkeet mykistykselle ja äänenvoimakkuudelle. Suositushinta on 69 euroa.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse – 2,4 gigahertsin taajuudella toimiva langaton hiiri. Se yltää jopa kahdeksan kertaa parempaan vasteaikaan kuin tavallinen USB-hiiri. Hiiressä on 13 ohjelmoitavaa painiketta, joihin voidaan ohjelmoida joko yksittäisiä komentoja tai erilaisia komentomakroja. Tarkkuutta voidaan säätää 200 ja 8200 DPI:n välillä painiketta painamalla. USB-kaapelilla G700s voidaan ladata vaikka kesken käytön.  Suositushinta on 99 euroa.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse – pelitason lasersensorilla varustettu hiiri, joka sopii erityisesti räiskintäpeleihin. Siinä on kaksitoiminen vierityspainike ja 10 ohjelmoitavaa painiketta, jotka voidaan ohjelmoida joko yksittäisin komennoin tai komentomakroin. Hiiren massaa ja tasapainoa voidaan säätää mukana tulevilla 27 gramman lisäpainoilla. DPI-säätimellä voidaan valita tarkkuus 200-8200 DPI:n välillä. Suositushinta on 79 euroa.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse – Delta Zero -sensorilla varustettu optinen pelihiiri soveltuu erinomaisesti räiskintäpeleihin. Mekaaniset mikrokytkimet kestävät jopa 20 miljoonaa klikkausta. DPI-säätimellä tarkkuutta voi säätää 400-4000 DPI:n välillä. Kahdeksan ohjelmoitavaa painiketta. Suositushinta on 69 euroa.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse – reaaliaikastrategia- ja verkkotaistelupeleihin sopiva G100s on varustettu Delta Zero -sensorilla. Mikrokytkimet kestävät jopa 20 miljoonaa klikkausta.  Molempiin käsiin sopiva muotoilu ja DPI-säädin. Suositushinta 39 euroa.

Logitech G100s ja G400s käyttävät huipputarkkaa Delta Zero -sensoriteknologiaa, joka reagoi tarkasti käden liikkeisiin. G-hiiret on viimeistelty lähes kitkattomilla teflonjalustoilla.

Lisätietoja: http://www.logitech.com/fi-fi/