Uusimmat

Onko sinulla maailman paras Banjo-Kazooie-vehje?

21.12.2008 14:23 Miikka Lehtonen

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts kuului monen mielestä vuoden veikeimpien ja positiivisimpien peliyllätysten joukkoon. Peli toimii hyvin ja omien ajoneuvojen rakentelu on hauskaa. Nyt se myös kannattaa, sillä Rare etsii maailman parhaita Banjo-Kazooie-ajoneuvoja mystisessä joulukilpailussaan.

Kilpailusaitilla mainostetaan, että Rare etsii maailman seitsemää hupaisinta, vaikuttavinta tai muuten vain hienointa Banjo-Kazooie-rakennelmaa. Ideana on kannustaa pelaajia etsimään pelin monipuolisen vehje-editorin rajoja ja yrittää saada aikaan jotain todella huikeaa. Mitä sitten on palkintona? Se on se todellinen mysteeri.

Rare lupaa, että pelin kehitystiimin jäsenet valitsevat seitsemän suosikkiaan, jotka ainakin ikuistetaan jollain tavalla peliin. ”Kukaan ei vielä tiedä, miten onnistumme tässä rohkeassa lupauksessamme, mutta vannomme, että meillä on suunnitelmissa jotain todella siistiä, ettekä luultavasti arvaa, mitä”, saitilla mainostetaan.

Osallistuminen on helppoa. Mukaan haluavien tarvitsee vain kyhätä oma unelmavempaimensa, ottaa siitä pelin sisällä kuva ja lähettää se jälleen pelin kautta Raren palvelimelle. Voittajiin otetaan yhteys heidän Gamertageihinsa liitettyjen sähköpostiosoitteiden kautta.

Tarkempaa infoa löytyy Raren kilpailusaitilta.

Lisää aiheesta

TGS-kuvasetti: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Rare kiusaa Killer Instinct -faneja

eDomen joulupelisuositukset 2008 – mitä pukinkonttiin?

Lue myös

Vuoden 2008 parhaat pelit -äänestys

Arvostelu: Mirror’s Edge (PS3, 360)

Muropaketin uusimmat