Uusimmat

Uusia kuvia seuraavasta Riddickistä

22.12.2008 13:04 Jukka O. Kauppinen

Starbreeze Studios julkaisi neljä uutta kuvaa seuraavasta toimintasankari Riddickin, myös Vin Dieselinä tunnettu, seuraavasta action-eepoksesta. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena julkaistaan ensi keväänä PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Klikkaamalla iso kuva.

Klikkaamalla iso kuva.

Klikkaamalla iso kuva.

Klikkaamalla iso kuva.

Ja vähän vanhempia kuvia kaupan päälle:

Lisää aiheesta

Chronicles of Riddick -saaga jatkuu: Assault on Dark Athena keväällä

Ruotsalaisen Starbreeze Studiosin maineeseen lennättänyt Chronicles of Riddick -pelisarja jatkuu näyttävästi ensi keväänä. Atari on lyönyt kättä päälle Universal Picturesin, Tigon Studiosin sekä Starbreezen kanssa, joten palaamme Riddickversumiin ensi keväänä pelissä The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Riddick ja Ghostbusters löysivät uuden kodin

Atarin tänään julkaiseman tiedotteen mukaan sekä Ghostbusters että Riddick: Assault on Dark Athena kuuluvat heidän lähitulevaisuuden julkaisusuunnitelmiinsa.

Riddick pakenee taas kerran – Chronicles of Riddickistä HD-versio

Dark Athena on uusi kappale suosikkikovanaamamme tarinaa, josta löytää myös nipun uusia ominaisuuksia. Tapahtumat sijoittuvat palkkasoturien pelottavalle Dark Athena –alukselle, jossa pelaaja joutuu rähinöimään inhan kapteeni Revasin kanssa.

Chronicles of Riddick: The Escape from Butcher Bay (Developer’s Cut) (pc)

Sen sijaan, että The Escape from Butcher Bay perustuisi Suomessakin elokuvateattereissa käväisseeseen Riddickin aikakirjoihin, on peli täysin oma lukunsa kaljun sankarin saagassa. Riddickin aikakirjoissa viitataan kyllä ohimennen siihen kuinka antisankari sai kuuluisan pimeänäkökykynsä juuri Butcher Bayssä, mutta koko tarina paljastuu vasta pelin kautta. Nokkelaa ja osittain tahatonta, sillä Starbreeze aloitti pelin teon niin aikaisin, ettei heillä olisi ollut ongelmia tehdä suoraa elokuvalisenssipeliä. Onneksi näin, koska The Escape from Butcher Bay päihittää kerronnassaan laahaavan ja mahtipontisen elokuvan 6-0.

Lue myös

Arvostelu: Mirror’s Edge (PS3, 360)

Capcomilta todellinen Street Fighter IV -hyökyaalto

eDomen joulupelisuositukset 2008 – mitä pukinkonttiin?

eDomen testissä PC-versio Grand Theft Auto IV:stä ja tuorein Tomb Raider

Vuoden 2008 parhaat pelit -äänestys