Uusimmat

From Russia with love: Men of War ja muuta helmikuussa

14.01.2009 12:55 Miikka Lehtonen

Pelivuosi 2009 alkaa käynnistyä hiljalleen, joskin yskähdellen. Tammikuussa ei tiettävästi julkaista paljon mitään, mutta helmikuu näyttää jo paremmalta. PC-miehet pääsevät aloittamaan pelivuotensa kolmen kovan venäläispelin kanssa, jotka pitävät huolen siitä ettei strategia ja räiskintä lopu heti.

1C Games kertoi äskettäin julkaisevansa helmikuussa kolme PC-peliä, joista kahta on demottu lehdistölle jo kohta parin vuoden ajan. Cryostasis on mielenkiintoinen kauhuräiskintäpeli, joka tuo toteutukseltaan ja fiilikseltään mieleen kylmemmän Bioshockin. Onko pelattavuus yhtä kovaa tasoa? Tuskin, mutta eihän sitä ikinä tiedä.

Lisää räiskintää on luvassa Necrovisionin, tai NecroVisioNin, kuten firma itse nimen kirjoittaa, muodossa. Tällä kertaa seikkaillaan ensimmäisen maailmansodan juoksuhaudoissa ja taistellaan hunnien ohella demoneita ja eläviä kuolleita vastaan. Keväällä 2007 meillekin esitelty demoversio oli pahuksen nätti ja ainakin aihepiiri on erikoinen.

Trion kuningas on innokkaasti odotettu Men of War, joka päättää venäläisen sotatrilogian. Soldiers: Heroes of World War II ja Faces of War hurmasivat pikkutarkalla ja realistisella otteellaan, sekä mahdollisuudellaan komentaa yhtä sotilasta tai ajoneuvoa kuin räiskintäpelissä konsanaan. Men of War tarjoaa lisää samaa, paremmin ja kauniimmin toteutettuna. Jos valitset listalta vain yhden pelin seurattavakseksi, se on tämä.

Lisää aiheesta

Achtung! Pino tuoreita kuvia odotetusta Men of War -sotastrategiasta!

Faces of War (PC)

Lue myös

Call of Duty 4:llä yli 14 miljoonaa konsolipelaajaa

Wiikon wanha: Underwurlde