Uusimmat

Arvostelussa tänään tv:ssä nähtävä Jurassic World: ”Kuolkaa nyt vaan pois kaikki, niin päästään vessaan”

10.12.2021 11:01 Muropaketin toimitus

Vuonna 2015 valmistunut Jurassic World nähdään tänään TV5:llä kello 21.00. Muina aikoina elokuvan voi katsoa Netflixin valikoimasta.

Colin Trevorrow’n ohjaama Jurassic World arvioitiin Muropaketissa teatteriensi-illan aikoihin, eikä elokuva saanut tuolloin kahta tähteä enempää.

Arviossaan Tatu Junni kirjoitti mm. seuraavaa:

Jurassic World alkaa kohtalaisen kiinnostavasti, mutta innostus tyrehtyy pian ensimmäisen puolituntisen aikana, kun käy ilmi mitä on tarjolla. Paperisista hahmoista yksikään ei voita puolelleen, eivätkä elokuvan vaaratilanteet saa näin ollen katsojan käsiä hikoamaan. Senkus vaan kuolette kaikki, niin pääsen vessaan ja lounaalle. Edes Chris Pratt ei onnistu pelastamaan elokuvaa keskinkertaisuuden suosta. Mies esittää Jurassic Worldin alfaurosta (sananmukaisesti) kuin kaulapannassa ja kuonokopassa. Guardians of the Galaxyn rentoudesta ei ole tietoakaan. Syykin on selvä: yli 150 miljoonan dollarin elokuvassa, joka on täynnä epäinhimillisiä digihahmoja, ei sovi irrotella tai improvisoida.

Koko kirjoituksen voi lukea täältä:

Jurassic World on yksi Hollywoodin tehostemyllytys muiden joukossa

Jurassic Worldin jatko-osa, Jurassic World: Fallen Kingdom, sai ensi-iltansa vuonna 2018, ja elokuvasarjan seuraava osa, Jurassic World: Dominion, julkaistaan kesällä 2022.

LUE LISÄÄ: ”Jurassic Parkin seuraavakin jatko-osa on roskaa, vaikka kuinka toisin toivoisimme” | Toimittajan puheenvuoro