Uusimmat

Xbox Live House Party päättyy luolaromppaus Torchlightiin – lue arvostelu

08.03.2011 16:00 Jukka O. Kauppinen

Helmikuun puolestavälistä jatkunut Xbox Live House Party on tuonut XBLA-pelureille viikottain jonkin tavallista hienomman ladattavan pelin. Hard Corps Uprising, Bejeweled Blitz Live ja Beyond Good & Evil HD saavat huomenna seurakseen PC:ltä aiemmin tutun indiepelin nimeltään Torchlight. Kovasti Diablo-henkinen toimintaseikkailu viehätti myös Domen arvostelijaa.

Mitä Eric Hartin mietti Torchlightia pelatessaan?

Mitä itse käännökseen tulee, on Torchlight yllättävän pätevää tekoa. Hiirtä naksuttelemalla tehty liikkuminen hoituu vasemmasta tattista, vihulaisiin kohdistaminen kallistamalla tattia siihen suuntaan, mihin on tarkoitus lyödä tai ampua. Tällä tavoin kohdistamisen voi tehdä monella tapaa väärin, mutta Torchlightissa siihen pääsee nopeasti käsiksi. Tavaran keräily on tehty myös hieman helpommaksi: pelihahmo keräilee kultaa automaattisesti kekojen ohi juostessaan, mutta aseet ja muut kilkkeet joutuu keräämään manuaalisesti.

PC-juuret näkyvät inventaario- ja taitopuuvalikoissa, joita on yksinkertaistettu, mutta ruutu on silti täynnä kamaa. Vaikka olin pelannut alkuperäistä Torchlightia PC:llä, jouduin konsoliversion kanssa hieman tuskailemaan valikoiden kanssa, ennen kuin homma alkoi sujua. Esimerkiksi lemmikin lähettäminen kaupunkiin on kolmen erillisen valikon takana. Samaten erikoistaitojen asetteleminen liipaisimiin vaati pientä totuttelua.

Lue koko arvostelu:Torchlight (Xbox 360)

Lue myös

Bulletstorm (PC, PS3, Xbox 360)

Homefront-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

King’s Quest III Redux: To Heir is Human (Mac, PC)

Marvel vs Capcom 3 (PS3, Xbox 360)

Pixeljunk Shooter 2 (PS3)