Uusimmat

Assembly – taas kerran selvitty hengissä

05.08.2007 13:16 Jukka O. Kauppinen

16 Assembly ja allekirjoittaneen 16 kerta Assembly-partyillä. Melkoista oli taas kerran. Yhdistin tapahtumaan huvittelun ja hyödyn sopivassa suhteessa, vaikka joskus pitäisi varmaan harkita taas puhtaasti jompaakumpaa lähestymistapaa. Joko täysin viihteellä ilman mitään velvollisuuksia tai sitten puhtaasti töissä. Joko 24h journoamista tai vaikkapa Skeneboothilla hommissa, pitää miettiä.

Paljon taas tapahtui tänä vuonna ja mukavaa oli. Hienoja kilpailuja, jännittäviä tapahtumia. Ja mielenkiintoisia seminaareja. Niistä lisää myöhemmin, kunhan ehtii jutuntekoon. Hyviä haastattelujakin. Demo- ja lyhytfilmikompot seurasin tarkimmin ja vähän vaihtelevat näkemykset jäivät käteen. Demokisa oli hieno ja aitossamme vuodatettiin onnen kyyneliä Andromedan upean, upean oih niin upean demon aikana. 64k-introt sen sijaan järkyttivät vähyydellään ja paskuudellaan. 4k – voittaja oli aivan käsittämätön. Kuulneess. Lyhytleffat? Vähän niin ja näin.

Skeneaktiviteetti partyillä oli todella mainiota. Altparty-porukoiden Altradio paiskoi verkkoon demokommentaaria ja haastatteluja. Demokansa liikuskeli ja piti hauskaa, joskin poliisit tyhjensivät kuulemma Boozembly-kallion la-su välisenä yönä. Mutta paljon tuli nähtyä tuttuja sekä demopuolelta että prosektorilta – ja muitakin.

Nyt sitten vain odotellaan tuloksia. Kukahan voitti demokompon, mmm? Ville.

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat