Uusimmat

Kehittäjät sekoilivat – ilmaisen pelin jakaminen Steamissa ei mennyt ihan putkeen

19.04.2023 22:00 Muropaketin toimitus

Desktop Dungeons: Rewind tuli eilen saataville, mutta sen julkaisu meni melkein penkin alle. Valve tuli hätiin ja pelasti epäonniset kehittäjät pulasta.

Pelikehittäjä QCF Design juhlisti Desktop Dungeons: Rewindin julkaisua etuajassa jakamalla alkuperäistä Desktop Dungeonsia ilmaiseksi ennen uuden version julkaisua. Sekaannus syntyi, kun kehittäjät lupasivat Steamissa, että vanhan pelin omistajat saisivat myös uuden pelin veloituksetta.

Toisin sanoen Steamin kautta saattoi siis melkein saada sekä uuden että vanhan Desktop Dungeonsin maksutta.

Sekavasta tilanteesta on kirjoittanut PC Gamer.

“Pahoittelut sekaannuksesta. Yritämme selvittää asiaa. Desktop Dungeonsin piti olla ilmainen vasta sitten, kun Desktop Dungeons: Rewind tuli saataville, mutta ajankohta meni sekaisin. Jos ostit Desktop Dungeonsin, saat Rewindin ilmaiseksi. Ei ole väliä, ostitko Desktop Dungeons: Special Editionin tai Desktop Dungeonsin, kummatkin käyvät ja saat Desktop Dungeons: Rewindin”, kehittäjät ovat kirjoittaneet Steamissa.

QCF Design alleviivasi, että jos sait Desktop Dungeonsin ilmaiseksi, et silloin saa Desktop Dungeons: Rewindia veloituksetta. Studio on todennut, että Valve auttoi heitä tilanteen korjaamisessa.

Desktop Dungeons: Rewindistä löytyy lisätietoja pelin Steam-sivuilta.

LUE MYÖS: 2400 Steam-käyttäjän tilit jäihin – tykkäsivät väärästä arvostelusta

Muropaketin uusimmat