Uusimmat

Alan Wake 2 on lähes kaksi kertaa pidempi kuin edeltäjänsä

Kuva: © Remedy

15.06.2023 14:31 Muropaketin toimitus

Remedy on kommentoinut Alan Wake 2:n pituutta. Tuleva kauhuseikkailu vaikuttaa tuntuvasti pidemmältä kuin alkuperäinen peli.

Alan Wake 2:sta on saatu paljon uutta tietoa kesäkuussa, ja nyt suomalaisstudio Remedy on antanut myös arvionsa pelin pituudesta. Comic Bookin mukaan luvassa näyttäisi olevan paljon aiempaa pidempi painajaisseikkailu.

LUE MYÖS: Tutustuimme Alan Wake 2:een Remedyn toimistolla: ”Selviytymiskauhua Controlin ja Resident Evilin hengessä”

Remedy on kertonut, että Alan Wake 2:n läpäisy kestää tällä hetkellä noin 20 tuntia. Luku voi kuitenkin vielä elää, sillä peliin lisätään yhä sisältöä. Lisäksi Alan Wake 2 ei tiettävästi ole täysin lineaarinen, ja myös pelaajien taitotaso vaikuttaa tietysti pituuteen.

Tällä perusteella Alan Wake 2 vaikuttaa kuitenkin selvästi edeltäjäänsä pidemmältä. How Long to Beat -sivuston mukaan useimmilta pelaajilta kuluu alkuperäisen Alan Waken päätarinan läpäisyyn noin 11 tuntia.

Alan Wake 2 ilmestyy 17. lokakuuta PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Alta voit lukea haastattelumme Alan Wake 2:n kehittäjiltä, sekä katsoa tuoretta pelikuvaa pelistä.

Haastattelu | Alan Wake 2:n ohjaaja ja käsikirjoittaja Sami Järvi: ”Täytyy aina alleviivata, että pelejä tehdään tiimityönä”

Haastattelu | Alan Wake 2:n tekeminen oli Kyle Rowleylle ja Molly Maloneylle kunnia: ”Peli ei ehkä ole sitä, mitä fanit odottavat”