Uusimmat

Fallout 4: ”se tulee, aikanaan”

05.08.2008 11:51 Muropaketin toimitus

Bethesda Softworks katsoo Fallout-pelisarjansa kera pitkälle tulevaisuuteen. Fallout 3 ilmestyy tämän vuoden loppupuolella, mutta Fallout 4 häämöttää jo kartalla.

eDome oli Lontoossa Fallout 3 -testitilaisuudessa, jossa Bethesdan Pete Hines vahvisti Fallout-sarjan saavan jatkoa kolmosenkin jälkeen.

”Emme ostaneet Fallout-sarjan oikeuksia, jotta vain tekisimme kolmosen ja jättäisimme sen jälkeen homman sikseen”, Hines ynnäsi.

”Me omistamme Falloutin. Se on meidän. Olemme lisensoineet pelin takaisin Interplaylle, jotta he voivat tehdä siitä verkkoroolipelin. Mutta se on silti meidän”, Hines jatkoi mietiskellen Fallout-sarjan oikeuksien ristiinlisensointeja. Mitkä eivät ole aivan yksinkertaisimmat. Bethesda kun aikoinaan lisensoi Interplayltä Fallout 3:n oikeudet, sitten osti koko pelisarjan oikeudet ja lopuksi lisensoi Fallout-verkkoroolipelin oikeudet takaisin Interplaylle.

”Ja Fallout 4? Se tulee, aikanaan. Mutta ensin meidän täytyy saada kolmonen valmiiksi. Teemme sen niin hyvin kuin voimme.”

Bethesda ei ole hylkäämässä myöskään The Elder Scrolls -sarjaa, mutta toistaiseksi on vaikea veikkailla, aikooko studio työstää Fallouteja yhdessä The Elder Scrollsien kanssa, vai etenevätkö pelisarjat vuorovedoin.

Lisätietoja: http://fallout.bethsoft.com

Lisää aiheesta

Fallout 3 – klassikkoseikkailun uusi tuleminen (osa 1)

Fallout 3 – nähty ja ihastuttu

Lue myös

Aloita viikkosi World of Warcraft: Lich Kingin parissa

Hellgate ja Mythos – taas mukana kuvioissa

Mies murhasi taksikuskin GTA-pelin innoittamana

Nokia loi maailman suurimman näytön

Pyromaanin päiväunet muuttuvat todeksi