Uusimmat

Halo 3:een kattavat kimppapelimahdollisuudet

01.08.2007 16:24 Miikka Lehtonen

Halo 3 muuttui äsken kiinnostavammaksi ainakin meikäläisen silmissä, sillä Bungie vahvisti vihdoin, että peli tukee co-op-tiimipeliä ja vieläpä sangen reteällä otteella.

Bungien yhteisövastaaviin kuuluva Luke ”lukems” Smith on paljastanut uusimmassa kirjoitelmassaan ahkerasti odotettuja tietoja pelin co-op-tiloista, jotka saivat veden ainakin allekirjoittaneen kielelle. Bungie ei tyytynyt vain tavanomaiseen kahden pelaajan Xbox Live -tilaan, vaan veti saman tien reteästi pelaajakaton neljään. Neljä pelaajaa joko Xbox Liven tai System Linkin välityksellä? Kuulostaa hienolta.

Master Chiefin ja Halo 2:ssa esiintyneen Arbiterin lisäksi tappavasta nelikosta löytyy kaksi Covenantin touhuihin kyllästynyttä ammattisotilasta, jotka liittyvät Arbiterin ja Master Chiefin kelkkaan pelastaakseen maailmankaikkeuden… niin, miltä? Bungie lupaa kertoa pian.

Neljän pelaajan co-op on Smithin mukaan otettu huomioon myös peliä suunniteltaessa, joten nelikolle löytyy mahdollisuuksia hyödyntää lukumääräänsä tavoilla, joihin yksinäinen jamppa ei pystyisi.

Syyskuussa Xbox 360:lle ilmestyvä Halo 3 nousi tämän ilmoituksen myötä ainakin allekirjoittaneen odotuslistalla pari pykälää. Lisää tietoja, kuten vaikka kolmos- ja nelospelaajan taustatarinat, voi käydä lueskelemassa Luke Smithin postauksesta Bungien yhteisösivuilla. Mikäli tämä ei riitä, itse kukin voi suunnata MP3-soittimensa Bungien epäsäännöllisen, mutta viihdyttävän Podcastin suuntaan, jossa nelinpeli on viikon kuuma peruna.

Lue myös:

Halo 3 saa omat ohjaimensa ja mikrofoninsa

Halo 3 legendaarisessa paketissa

Frank O’Connor puhuu Halon tulevaisuudesta

 

Miten aiot pelata Halo 3:a?

Katso tilanne vastaamatta