Uusimmat

Videota ja tietoa World of Warcraft: Wrath of the Lich Kingistä

04.08.2007 13:04 Miikka Lehtonen

Niinhän siinä kävi, World of Warcraftin toinen lisälevy on julkistettu Blizzconissa. Ennustukset pitivät lopulta hyvin paikkansa ja trailerikin näyttää komealta. Mikäs tässä siis odotellessa.

Kuten jo aiemmin uutisoimme, World of Warcraft: Wrath of the Lich King vie pelaajat takaisin Azerothin maisemiin, tosin tällä kertaa hyiseen Northrendiin. Lunta, karvaisia barbaariarmeijoita ja elävien kuolleiden armeija, mitäs sitä muuta seikkailuun tarvitsee?

Myös netissä paljon epäilty veikkaus kuolonritarien lisäämisestä peliin piti paikkansa, sillä rempseät Death Knightit ovat todella World of Warcraftin ensimmäinen sankarihahmoluokka. Toisin kuin aikanaan spekuloitiin, sankariluokat eivät ole uusi kehityspolku korkean tason hahmoille, vaan jotain ihan muuta. Kun pelaaja suorittaa ”erityisiä ponnistuksia”, hän pystyy avaamaan pelitililleen mahdollisuuden luoda sankarihahmoja, jotka aloittavat ”korkealta kokemustasolta”. Kuulostaa melko arveluttavalta, mutta odotetaan ja ihmetellään. Kenties Blizzard onnistuu siinä, missä Sony epäonnistui Star Wars: Galaxiesin jedi-hahmojen kanssa.

Ensimakua kuolonritareista ja Northrendin maisemista saa parhaiten pelin virallisen trailerin myötä.

 

Merkittävästi lisälevy ei tule tarjoamaan mitään sisältöä uusille hahmoille, vaan kaikki sen anti on suunnattu 68.-80. tason pelaajille. Uusien alueiden, tehtävien, instanssien ja muiden mukavien lisäksi lisälevy tarjoaa myös kauan kaivattua kustomointia olemassaoleville hahmoille, sillä sen myötä pelaajat pystyvät muuttamaan hahmojensa kampauksia ja tansseja. Monet tuhahtelevat, mutta kuka tahansa poninhäntäistä ihmishahmoa pelaava tuulettaa tällä hetkellä täysillä – ei enää ikinä hattujen läpi tunkevia kampauksia!

Lisälevyn sisältöä, sekä previkkakuvia ja muuta mukavaa voi käydä ihmettelemässä Blizzardin World of Warcraft: Wrath of the Lich King -minisaitilla. Lisälevyn on taas kaavailtu ilmestyvän vuodenvaihteessa, mutta Burning Crusaden läksyt muistaen siihen ei välttämättä kannata luottaa sokeasti.