Uusimmat

Päivän komediavideo: Banjo Hero

07.08.2007 13:42 Miikka Lehtonen

Unohtakaa kitarasankarit, todelliset viisikieliset virtuoosit soittavat banjoa ladon takana. Mikäli kotoa ei löydy sen enempää latoa kuin banjoakaan, voi fiilistellä legendaarisen banjobiisin tahtiin, kiitos Guitar Hero -hakkerien.

Tiistaiaamun parhaat naurut löytyivät Kotaku-peliblogista, jonka toimittajat olivat bonganneet netin syövereistä todellisen kultakimpaleen. Perinteinen kahden banjon ”kaksintaistelu” muutettuna Guitar Hero -muotoon on aivan ratkiriemukas löytö. Toivottavasti tulevissa kitaravingutuksissa on jotain saman tyyppistä edes kätkettyinä biiseinä.

Pontikka tulelle, parta liehumaan ja tanhu pystyyn!

Mikäli joku muuten ihmettelee, millä ilveellä banjobiisi on Guitar Heroon tungettu, ilmiöstä voi kiittää jo pitkään pelin parissa puuhailleita hakkereita, jotka ovat tehtailleet omia Guitar Hero -väännöksiään. Musiikkikappaleet nuotitetaan itse käsin ja sen jälkeen niillä korvataan joku alkuperäisen pelin kappaleista. Netistä löytyy jo useampikin hakkeroitu versio, joissa pääsee soittamaan jos jonkinlaisia kappaleita. Ei kuitenkaan tiettävästi aiemmin banjoa.

 

Suliko naamasi?

Katso tilanne vastaamatta