Uusimmat

Metal Gear Solid 4 pokkasi ensimmäisessä arvostelussaan täyden kympin

12.05.2008 15:17 Miikka Lehtonen

Tätä hetkeä monet ovat odottaneet ja pitkään. Useasti siirretty ja lähes messiaaniset toiveet niskaansa saanut Metal Gear Solid 4 on arvosteltu. Pisteet eivät voisi enää olla komeammat, sillä peli pokkasi heti täyden kympin.

”Kuoleeko Snake? Emme toki spoilaa pelin juonta, mutta pelattuamme läpi tämän Metal Gear -saagan eeppisen päätösosan, voimme sanoa sen olevan pitkän odotuksen väärti”, hehkuttaa Englannin virallinen PlayStation-lehti Metal Gearia.

Ylisanat seuraavat toisiaan ja arvostelusta saa helposti sen kuvan, että peli on todella jotain elämää suurempaa. Tätä taustaa vastaan 10/10 ei tunnukaan siis kovin kaukaa haetulta pistemäärältä. Arvostelu on toki herättänyt netissä jo reilusti skeptisyyttä, onhan kyseessä kuitenkin virallinen lehti. Toisaalta monet muutkin peliä pelanneet ovat kehuneet sitä erinomaiseksi, joten kenties juttua ei olekaan kirjoitettu rahahattu päässä.

Ketsuppipullo on joka tapauksessa korkattu ja lehtien ilmestyessä kauppojen hyllyille myös muut julkaisut liittynevät pian kuoroon. Itse Metal Gear Solid 4:n odotus päättyy kuukauden päästä, sillä peli ilmestyy monissa muodoissaan, myös komeassa keräilypakkauksessa, 12.6.

Lue lisää eDomesta

Metal Gear Solid 4 -bundlen sisältö osoittautumassa pienoiseksi pettymykseksi

Metal Gear Solid 4 ilmestyy vuoden alkupuoliskolla myös Euroopassa?

Metal Gear Solid 4 ja uusi, juhlava PS3-paketti jo kesäkuussa?

Metal Gear Solidista erikoispainos 20-vuotisen taipaleen kunniaksi

Brittiviranomaiset: Metal Gear Solid 4 sisältää viitteitä lasten raiskaukseen

Uskotko pelin olevan oikeasti täyden kympin arvoinen?

Katso tilanne vastaamatta