Uusimmat

Aussinuorukainen kiristää rahaa kouluammuskelupelillä

16.05.2007 10:06 Miikka Lehtonen

Virginia Tech -kouluammuskelu sen kuin jatkaa otsikoissa pyörimistään. Tällä kertaa tosin päättäjien huoli pelaajien mielenterveydestä on osoittautumassa todeksi, kiitos erään yritteliään aussinuorukaisen.

Ryan Lambourn on keksinyt hyvän tavan saada niskaansa yleistä paheksuntaa ja omien toivomustensa mukaan myös rahaa. Kaveri on nimittäin ohjelmoinut ”Virginia Tech Rampage” -nimellä kulkevan flash-pelin, joka mainostaa tarjoavansa ”kolme kenttää hiippailua ja murhaa”. Ei tässä mitään, huono maku ja flash -pelit ovat kuin suomalainen kesä ja hyttyset. Ei yhtä ilman toista.

Lambourn on kuitenkin oivaltanut, että pelillä voisi yrittää kiristystä. Mies on ilmoittanut sivuillaan poistavansa pelinsä, mikäli hän saa 2000 taalaa (noin 1470 euroa) lahjoituksia. Tonni lisää, niin hän pyytää vielä temppuaan anteeksi.

Miekkosen epäonneksi australialainen lehdistö pääsi vihille tapahtuneesta ja aloitti Sydney Herald -lehden johdolla kunnon sylkykampanjan. ”Olen tehnyt loukkaavia juttua aiemminkin, mutta ne eivät ole yleensä näin suosittuja”, Lambourn selittää peliään ja kertoo alunperin tehneensä sen, ”koska se on hauskaa”.

Itse peliä voi käydä vilkuilemassa Newgrounds-saitin kokoelmissa.

Reaktiosi?

Katso tilanne vastaamatta