10.01.2017, 20:01
| 1
2963
Elokuvat, Ajankohtaista, Traileri

Pixarin Autot 3 ei näytä lainkaan lastenleffalta

Cars-jatko-osan uusi traileri jatkaa synkällä linjalla.

Pixarin Cars-leffan kolmas osa saa Suomen ensi-iltansa 28. heinäkuuta, eikä se näytä uudenkaan trailerin perusteella kovin pirteältä tekeleeltä.

Animaatiostudio ei ole historiansa aikana julkaissut juuri lainkaan huonoja tai edes keskinkertaisia elokuvia, mutta Autot 2 ei ollut kovinkaan kummoinen tekele. Se tahkoi kuitenkin kiitettävän määrän lipputuloja ja oheiskrääsää myydään edelleen hurjia määriä, joten toinen jatko-osa oli odotettavissa. Toivotaan Autot 3 -leffan tekevän ns. toy storyt, eli kolmannen osan olevan sarjan paras elokuva.

Cars 3 -leffan synopsis kertoo:

“Uusien ja huippunopeiden kilpa-autojen varjoon jäänyt legendaarinen Salama McQueen joutuu yllättäen sivuun rakastamastaan lajista. Päästäkseen takaisin kilparadoille se tarvitsee avukseen nuoren ja innokkaan mekaanikon Cruz Ramirezin, jolla on omat voittosuunnitelmansa, sekä lisäksi inspiraatiota edesmenneeltä Hudson Hornetilta ja vielä sattumankin puolelleen. Pystyäkseen todistamaan, ettei vanhan mestarin aika ole vielä ohi, numero 95 joutuu panemaan kaikkensa peliin Piston Cupin mahtavimmalla areenalla”

Lähde: YouTube

Tagit: Pixar, Cars, Cars 3

Olihan se kolmas Toy Storykin aika tummasävyinen ja tarina, ainakin osittain, sellainen että upposi aikuisiin paremmin saattaen samalla jäädä lapsilta huomaamatta…