05.01.2017, 08:16
| 1
755
Elokuvat, Ajankohtaista, Juliste

The Lego Batman Movien ensi-ilta helmikuussa – 11 uutta julistetta julkaistu

Ben Affleckin esittämä Batman palaa valkokankaalle syksyllä Justice Leaguen myötä. Ennen sitä on luvassa Will Arnettin muovisempi ja hilpeämpi versio yön ritarista.

Chris McKayn ohjaamassa The Lego Batman Moviessa muutoksen tuulet puhaltavat Gothamissa, ja jos Batman haluaa pelastaa kaupungin Jokerin vihamieliseltä hyökkäykseltä, täytyy hänen unohtaa yksinäisen suden roolinsa ja opetella työskentelemään yhdessä muiden kanssa – ja ehkä ottamaan välillä vähän rennommin.

Uusi animaatioseikkailu vilisee Batman-sarjakuvista tuttuja hahmoja. Se käy selväksi jo uusista julisteista, joissa nähdään Batmanin ja Robinin lisäksi liuta legendaarisia liittolaisia ja konnia.

Suomen elokuvateattereihin The Lego Batman Movie saadaan tuoreeltaan: elokuva ilmestyy meillä 10. helmikuuta eli samana päivänä kuin USA:ssa. Luvassa on sekä alkuperäiskielinen että suomeksi dubattu versio.

Tagit: Batman, LEGO, The Lego Batman Movie

Olisko tota uutisen kuvituskuvaa, tota batman-logoa korkeessa resoluutiossa jossain saatavilla, on nimittäin komee! En äkkiseltään googlesta löytänyt.
-Jonne
:rolleyes: