Uusimmat

Aliravittua Thor-tähteä on vaikea tunnistaa uudesta kuvasta

24.11.2015 10:10 Tatu Junni

Chris Hemsworth on tullut suurelle yleisölle tutuksi Marvelin supersankarielokuvien Thorina.

Ukkosenjumalaa esittäessään Hemsworthilla on ollut melkoiset hauikset, kuten supersankarirooli tietenkin vaatiikin.

Ron Howardin ohjaamaa Kamppailu merta vastaan -elokuvaa (In the Heart of the Sea) varten aussitähti pudotti painoaan melkoisesti. Kuvausten aikana Chris Hemsworth saattoi syödä vain 500 kilokaloria päivässä, mikä on reippaasti alle ravintosuositusten.

Niukka ruokavalio johti tietenkin laihtumiseen, kuten Instagramissa julkaistusta kuvasta voi huomata.

Just tried a new diet/training program called ”Lost At Sea”. Wouldn’t recommend it.. #IntheHeartoftheSea

Kuva, jonka Chris Hemsworth (@chrishemsworth) julkaisi

Suomessa joulupäivänä ensi-iltansa saavan Kamppailu merta vastaan -elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Talvella 1820 valaanpyyntialus Essex joutui jättimäisen ja lähes inhimillisen kostonhalun omaavan valaan hyökkäyksen kohteeksi. Katastrofi inspiroi myöhemmin kirjailija Herman Melvilleä, joka kirjoitti tapauksen pohjalta kuuluisimman teoksensa nimeltä Moby Dick. Mutta kirja kertoo tapauksesta vain puolet. Kamppailu merta vastaan paljastaa hyökkäyksen jälkeiset tuskalliset ajat, jolloin eloonjääneet joutuivat kamppailemaan henkensä edestä inhimillisen kärsimyksen äärirajoilla. Toistuvat myrskyt, nälkä, paniikki ja epätoivo olivat miehistön vakituisia vieraita, kun kapteeni yritti johdattaa haaksirikkoutuneet turvaan.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat