UUSIMMAT

Alkuperäisen The Crow -elokuvan ohjaaja ei innostu uusintaversiosta

25.03.2009 09:01 | Muropaketin toimitus

Kaista uutisoi viime joulukuussa ohjaaja Stephen ”Blade” Norringtonin suunnitelmista tehdä uusi elokuva James O’Barrin The Crow -sarjakuvasta. Harva oli suunnitelmasta innoissaan, sillä ohjaaja Alex Proyas ehti jo aiheesta yhden elokuvan tehdä 1990-luvun alussa yhdessä elokuvan kuvauksissa kuolleen Brandon Leen kanssa.

Variety-lehden haastattelussa Norrington kertoi aikovansa siirtää sarjakuvan valkokankaalle aivan eri tavalla kuin mitä vuoden 1994 The Crow oli. ”Goottityylittelyn” sijaan luvassa on ”realistinen”, ”mystinen” ja ”dokumenttimainen” elokuva.

Viime viikolla USA:ssa ilmestyneen Knowing-elokuvankin ohjannut Alex Proyas on hiljattain kertonut oman näkemyksensä Norringtonin suunnitelmista. Kuten arvata saattaa, ei Proyas ole aiheesta kovinkaan innostunut. Digital Spy -sivuston haastattelussa ohjaaja totesi mm. seuraavaa:

”Minulla ei ole mitään tekemistä The Crow’n uusintaversion kanssa. Se on muiden heiniä enkä itse edes harkitsisi elokuvan tekemistä uudelleen. Mielestäni The Crow oli Brandon Leen elokuva ja juuri sen takia tein sen valmiiksi – Brandonin muistolle.”