Avengers: Endgame kestää peräti kolme tuntia – Sopivaa hetkeä pissatauolle ei ole, ilmoitti Marvel-pomo

10.04.2019 08:59 | Muropaketin toimitus

Avengers: Endgame saapuu teattereihin tasan kahden viikon kuluttua 24. huhtikuuta.

Marvelin Avengers: Endgame -megapläjäyksen kestoksi varmistui jokin aika sitten tasan kolme tuntia ja kaksi minuuttia. Tämä on huolestuttanut pienirakkoisia ihmisiä, ja moni onkin ihmetellyt miksi elokuvissa ei voi olla lyhyttä väliaikaa, joka oli yleinen käytäntö pitkissä Hollywood-elokuvissa vielä 1960-luvulla.

Kukaan tuskin haluaa livahtaa kesken leffan vessaan, ellei ole aivan pakko. Moiseen ei elokuvasta löydy sopivaa hetkeä Marvel-pamppu Kevin Feigen mukaan, jonka mielestä Endgamen pituudesta on tehty aivan liian iso juttu.

– Elokuva on juuri niin pitkä kuin sen täytyy olla. Me emme halua tehdä leffoja joiden katsominen tuntuu työltä, vaan elokuvia joiden et haluaisi loppuvan ja jonka haluat nähdä saman tien uudelleen. Elokuva toimii kun siinä ei ole sopivaa hetkeä pitää vessatauko. Kolmen tunnin mitassaan Endgame on täydellinen, Feige hehkuttaa io9:n jutussa.

Russon veljesten ohjaama Avengers: Endgame saapuu Suomen teattereihin 24. huhtikuuta. Siinä esiintyy noin puolet Hollywoodista, muun muassa Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper ja Josh Brolin.

Muropaketin uusimmat