Uusimmat

Batman v Superman: Dawn of Justicen ohjaaja puolustaa tappaja-Batmania: “V-ttu herätkää jo!”

26.03.2019 19:06 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Zack Snyder ei ymmärrä Batman-faneja, jotka kritisoivat päätöstä tehdä Yön ritarista tappaja.

Batman v Superman: Dawn of Justice herätti runsaasti keskustelua DC-fanien keskuudessa. Yksi näistä aiheista oli se, että elokuvassa Ben Affleckin esittämä viittasankari tappaa rikollisia. Sarjakuvissa Batmanilla kun on sääntönsä tappamista kohtaan ja tämä aiheutti närää joissakin Batmanin faneissa.

Nyt elokuvan ohjaaja Zack Snyder on Comicbook Movien mukaan kertonut oman mielipiteensä niistä, jotka olivat yllättyneitä tappaja-Batmanista. “Joku sanoo minulle: Ben Affleckin Batman tappoi ihmisen. Ja minä olen että: ’Mitä vittua, herätkää jo!’”

Snyder tarkensi kommenttiaan selittämällä: “Mitä siis haluan sanoa on, että kun olet menettänyt neitsyytesi tämän hiton elokuvan suhteen ja sen jälkeen tulet sanomaan minulle, että ’minun supersankarini ei tee niin’. Ja minä olen ihan että ’Oletko tosissasi?’. Onhan se cooli näkökulma ajatella, että ’minun sankarini ovat edelleen viattomia. Minun sankarini eivät vittu valehdelleet Amerikalle. Minun sankarini eivät kavaltaneet rahoja yrityksiltään. Minun sankarini eivät tehneet julmuuksia.’ Se on ihan ok, mutta silloin elät kyllä unimaailmassa.”