Uusimmat

Borat 2:n sympaattisin hahmo tuli huijatuksi elokuvaan ja vielä pikkusummalla – Sitten tapahtui jotain odottamatonta

Sacha Baron Cohenin esittämä Borat on seikkaillut kahdessa elokuvassa © Amazon Studios

30.10.2020 08:07 Muropaketin toimitus

Borat Subsequent Moviefilm -elokuvassa nähtävä lastenhoitaja sai lopulta ansaitsemansa.

Borat-jatko-osassa nähtävä lastenhoitaja Jeanise Jones buukattiin elokuvaan samalla tavalla kuin kaikki muutkin omana itsenään esiintyvät hahmot, eli kertomalla kyseessä olevan tavallinen dokumentti, eikä satiiri.

Oklaholmassa asuva Jones sai roolistaan vain noin 3600 dollarin palkkion ja tunsi olonsa petetyksi. Tästä syystä paikallisen baptistikirkon pastori Derrick Scobey perusti koronaviruksen taki työttömäksi jääneelle Jonesille GoFundMe-kampanjan, joka on kerännyt naiselle tällä hetkellä noin 140 000 dollaria .

Hyvät uutiset eivät kuitenkaan pääty tähän, sillä People kertoo Borat-näyttelijä Sacha Baron Cohenin kuulleen asiasta ja lahjoittaneen omasta pussistaan 100 000 dollaria. Nämä rahat menevät lastenhoitaja Jonesin pyynnöstä suoraan hyväntekeväisyyteen hänen seurakuntansa kautta.

– Olin riemuissani, mutta en yllättynyt, sillä minulle oli kerrottu millainen mies Baron Cohen oikeasti on. Hän on hyväsydäminen, ja lahjoittamansa rahat tulevat todelliseen tarpeeseen. Borat-elokuva on ehkä vähän liian riskaabeli, mutta Baron Cohen on hieno ihminen, pastori Scobey sanoo.