Brendan Fraserin comeback jatkuu – Muumio-tähti nappasi näkyvän roolin uudesta Batgirl-elokuvasta

27.10.2021 07:08 | Muropaketin toimitus

Brendan Fraser esittää Batgirl-elokuvan pahista.

Deadline kertoo Brendan Fraserin olevan mukana Batgirl-elokuvassa, jossa hän esittää Firefly-pahista. Sarjakuvien puolella Tulikärpänen teki ensiesiintymisensä jo vuonna 1952 Detective Comics -lehden numerossa #184.

Batgirl on komisarion tytär Barbara Gordon, joka puolestaan teki ensiesiintymisensä vuonna 1966 ilmestyneessä Detective Comics -lehden numerossa #357, josta vastasivat käsikirjoittaja Gardner Fox ja taiteilija Carmine Infantino.

Batgirl-elokuvan nimikkoroolin näyttelee Leslie Grace. Mukana on myös Jacob Scipio, jonka roolia ei ole vielä paljastettu. J.K. Simmonsin huhuillaan palaavan komisario Gordonin rooliin.

Elokuvan ohjaavat esimerkiksi Bad Boys for Life -leffasta tutut Adil El Arbi ja Bilall Fallah. Käsikirjoittajana toimii Christina Hodson. Elokuvaa ei nähdä elokuvateattereissa lainkaan, vaan Batgirl saa ensi-iltansa HBO Max -palvelussa ensi vuonna. Tarkka päivämäärä ei ole vielä selvillä.

Fraser on tehnyt näyttävän paluun. Hän on mukana Doom Patrol -sarjassa, näyttelee Darren Aronofskyn tulevan The Whale -elokuvan pääosan ja esiintyy myös Martin Scorsesen odotetussa Killers of the Flower Moonissa. Fraser nähdään myös Steven Soderberghin tuoreessa No Sudden Move -leffassa, joka sai ensi-iltansa Suomessa eilen aloittaneessa HBO Max -palvelussa.