Uusimmat

Cyberpunk 2077 -kehittäjät kärähtivät valheesta: Peliä tähdittävä Keanu Reeves kertoi, kuinka asia oikeasti on

13.12.2021 22:46 Muropaketin toimitus

Keanu Reeves sanoi, että hän ei ole koskaan pelannut Cyberpunk 2077:ää. Pelin kehittäneen yhtiön toimitusjohtaja on väittänyt toista jo viime vuodesta alkaen.

Keanu Reeves on eräs Cyberpunk 2077:n päähenkilöistä, ja sen kehittäneen yhtiön toimitusjohtaja väitti viime vuonna, että näyttelijä on pelannut peliä. Reeves paljasti äskettäin, että tämä ei pidä paikkaansa. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

“Kyllä, hän on pelannut peliä. Hän ei tietääkseni ole vielä pelannut sitä loppuun asti, mutta hän on ilman muuta pelannut sitä, ja rakastaa tätä peliä”, Adam Kiciński sanoi sijoittajille suunnatussa puhelussa.

Reeves on nyt kertonut haastattelussa, että hän ei pelaa minkäänlaisia videopelejä, eikä hän ole koskaan edes kokeillut Cyberpunk 2077:ää.

On mahdollista, että kyse on pelkästä sekaannuksesta. Tästä huolimatta monet sijoittajat ovat haastaneet CD Projekt Redin aiemmin oikeuteen, sillä heidän mielestä yhtiö ei kertonut totuutta siitä, millainen pelin tila oli, kun se julkaistiin. Cyberpunk 2077:n julkaisu oli katastrofi, ja esimerkiksi PlayStation Store veti pelin pois myynnistä, sillä se oli niin täynnä erilaisia vikoja.