Uusimmat

Demonipelle Pennywisen näyttelijä avautui Se-elokuvasta: ”Lapsinäyttelijät alkoivat itkeä kesken kuvausten”

07.06.2017 10:53 Muropaketin toimitus

It – Se -kauhuelokuvan Pennywise-pelleä esittää Hemlock Grivesta tuttu Bill Skarsgård. Ruotsalaisnuorukaisella oli sangen erikoiset lähtökohdat alkaessaan tehdä Stephen King -filmatisointia.

Interview-lehden haastattelussa Bill Skarsgård paljasti halunneensa Pennywiseksi itkettääkseen lapsia.

”Oli todella outo lähtökohta lähteä tekemään elokuvaa sillä ajatuksella, että jos onnistun tehtävässäni, traumatisoin lapsia. Kuvauspaikalla en ollut kovin ystävällinen tai hassutellut. Koetin ylläpitää jossain määrin hahmoni outoutta, etenkin kun olin täydessä maskissa”, Skarsgård kertasi.

Pennywisen näyttelijä onnistui lasten traumatisoinnissa jo ennen Se-elokuvan ensimmäistäkään esitystä, kun kuvauspaikalle saapui koko joukko lapsiavustajia vanhempineen.

”Kukaan heistä ei ollut vielä nähnyt minua. Kun sitten astuin esiin, näin heidän reaktionsa. Osa oli kiinnostuneita, mutta jotkut eivät voineet edes katsoa minua ja jotkut vapisivat. Yksi lapsista alkoi itkeä ja sitten ohjaaja huusi kuvaukset käyntiin. Samalla hetkellä olin täysin hahmoni sisällä. Se säikäytti lapsia lisää ja jotkut alkoivat itkeä kesken kohtauksen kuvaamisen. Siinä kohtaa ajattelin, että mitä helvettiä oikein teen. Tämähän on ihan kamalaa”.

Andrés Muschiettin ohjaama Se saapuu Suomen teattereihin 8. syyskuuta.

Se
Kaikki jutut aiheesta