Dinosauruksia Fast & Furious -elokuvassa? “Olen ehdottomasti messissä”, innostui näyttelijä ideasta

15.04.2021 14:20 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Michelle Rodriguezille kelpaisi Fast & Furiousin ja Jurassic Worldin crossover.

Fast & Furiousin kaltainen franchise joutuu koko ajan etsimään hurjempia ja hurjempia ideoita seuraavia elokuvia varten päihittääkseen edelliset elokuvat. Yksi mielenkiintoinen idea tulevaisuudelle voisi olla laittaa pärinäleffasarja risteämään jonkin toisen suuren franchisen kanssa – esimerkiksi Jurassic Worldin.

Tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) Fast & Furious -tähti Michelle Rodriguez kommentoi mahdollisuutta sijoittaa autot ja dinot samaan elokuvaan. Molemmat elokuvajättiläiset kun ovat Universal Picturesin omistuksessa.

“Aivan mahtavaa idea! Olen heti valmis siihen! Hupaisa sattuma, että satuimme itse asiassa keskustelemaan samasta asiasta eilen. Kun saavutetaan tietty huippupiste, ei oikeastaan ole muuta mahdollisuutta kuin yhdistää voimat jonkin toisen brändin kanssa. Niin suuret korporaatiot tekevät, kun niistä tulee liian suuria. Ainoa asia, mikä on välissä, ovat juristit ja studiot, koska yleensä ne brändit mihin halutaan yhdistyä, kuuluvat toiselle studiolle. Mutta entä jos se on saman sateenvarjon alla? Enpä tiedä. Sanon vaan että se varmasti toimisi”, Rodriguez selittää.

Yhdeksännen Fast & Furiousin ohjaaja Justin Lin ei myöskään ole uudistumista vastaan, päinvastoin.

“Koskaan en sano ei koskaan”, Lin kommentoi.

Seuraava F&F julkaistaan näillä näkymin heinäkuussa.