Uusimmat

Dwayne Johnson avautui riidastaan Vin Dieselin kanssa – ei välttämättä enää palaa Fast & Furious -elokuviin

05.04.2018 14:48 Muropaketin toimitus

Dwayne Johnson keskittyy nyt Fast & Furious -spinoff-elokuvan tekoon Jason Stathamin kanssa. Hobbs and Shaw -elokuvan on määrä valmistua kesällä 2019.

Dwayne Johnson on yksi Hollywoodin isoimpia nimiä. Hän oli myös yksi syy siihen, miksi Fast & Furious -franchise lähti viidennen elokuvan myötä uuteen nousuun. Kahdeksannen elokuvan aikaan Johnsonilla ja franchisen alkuperäisellä tähdellä, Vin Dieselillä, oli kuitenkin kova riita.

LRM:n uutisessa Johnson avautuu keskusteluistaan Dieselin kanssa:

“Vin ja minä keskustelimme muutamaan kertaan, mukaanlukien tärkeä tapaaminen naamatusten asuntovaunussani. Ja tuolloin tajusin, että meidän elokuvantekofilosofiassamme ja suhtautumisessa yhteistyöhön oli perustavaa laatua olevia eroja. Siinä kesti vähän aikaa, mutta olen kiitollinen sen selviämisestä. Riippumatta siitä, työskentelemmekö vielä yhdessä vai emme.”

Kuten Johnsoninkin kommentista selviää, vielä ei ole varmaa palaako hänen esittämänsä Hobbs varsinaiseen Fast & Furiousiin. Tekeillä on kuitenkin Johnsonin ja Jason Stathamin tähdittämä F&F spinoff-elokuva:

“Tällä hetkellä keskityn tekemään spinoffista niin hyvän kuin mahdollista. Mutta toivon hänelle kaikkea parasta, eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa, koska välimme ovat selvät”, hän jatkaa.

Hobbs and Shaw -elokuvan teko lykkäsi Fast & Furious 9:n julkaisua tuonnemmaksi, mikä on saanut aikaan pahaa mieltä muissa F&F-näyttelijöissä, joista etenkin Tyrese Gibson on “kiukutellut” julkisesti.

Muropaketin uusimmat