Uusimmat

Dyynistä tuttu Denis Villeneuve on valmis ohjaamaan seuraavan Bond-elokuvan

11.10.2021 09:37 Muropaketin toimitus

Denis Villeneuve kertoo olevansa James Bond -fani.

Happy Sad Confused -podcastissa vieraillut Denis Villeneuve kertoo olevansa intohimoinen James Bond -fani. Villeneuve olisi valmis ohjaaman Bond-leffan, jos sitä hänelle tarjottaisiin.

– Rehellisesti, jos minua pyydettäisiin ohjaamaan Bond, niin vastaus olisi kyllä. Tekisin todella mieluusti jonain  päivänä 007-seikkailun, Villeneuve sanoo.

– James Bond on minulle, kuten suunnilleen kaikille muillekin hahmo, joka tuli tutuksi jo lapsena. Se olisi melkoinen haaste lähteä tekemään uutta Bondia sen jälkeen mitä Daniel Craig antoi elokuvasarjalle. Mielestäni Craig oli todella omaperäinen ja ehkä paras James Bond. En fanina malta odottaa, että näen Cary Fukunagan ohjaaman No Time to Dien, Villeneuve jatkaa.

James Bond olisi melkoisen erilainen lisä Villeneuven filmografiaan, johon kuuluvat Dyynin lisäksi esimerkiksi elokuvat Blade Runner 2049, Arrival, Sicario, Enemy, Prisoners, Incendies ja Polytechnique.

Mainostetaan vielä tähän väliin Mubi-suoratoistopalvelun kulttuuritekoa.

Ohjaajan uran alkupään elokuvia August 32nd on Earth ja Maelström ei kovin moni ole nähtyt, koska niitä ei ole ollut saatavilla mistään. Leffojen ajat sitten loppuunmyydyt dvd:t maksavat nykyään satoja euroja. Villeneuven debyyttiohjaus, Godard-pastissi August 32nd on Earth on tällä hetkellä katsottavissa Mubissa uutena restaurointina ja Maelström tulee tarjolle palveluun 5. marraskuuta.

Mubi tarjoaa tällä hetkellä kolme ilmaiskuukautta. Tarjous löytyy täältä.