Uusimmat

Eddie Murphyn vuoden 1988 komediahitti saa jatko-osan – ja sen voi katsoa kotona vielä ennen joulua

14.10.2020 09:00 Muropaketin toimitus

Paramount Pictures myi Eddie Murphy -elokuvansa Amazonile.

Variety kertoo jälleen yhden elokuvan jättävän elokuvateatterikierroksen väliin ja tulevan tarjolle suoraan suoratoistopalveluun.

Tällä kertaa kyse on Eddie Murphyn vuoden 1988 Coming to America – Prinssille morsian -elokuvan jatko-osasta, joka on viralliselta nimeltään Coming 2 America.

Paramount Pictures on myynyt elokuvan oikeudet Amazonille noin 125 miljoonan dollarin hintaan. Coming 2 America tulee näillä näkymin tarjolle Amazonin Prime Videoon jo ennen joulua, 18, joulukuuta. Alun perin sen piti saapua teattereihin joulupäivänä.

Ensimmäisen Prinssille morsian -elokuvan ohjasi John Landis. Murphy esitti siinä afrikkalaista Akeem-prinssiä, joka karkari New Yorkiin välttääkseen järjestetyn avioliiton. Elokuvassa nähtiin myös muun muassa Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley ja John Amos, ja se tuotti noin 300 miljoonaa dollaria.

Jatko-osassa Akeem-prinssistä on tulossa kuningas, mutta hän saa selville olevansa New Yorkissa asuvan Lavellen isä, jota prinssi ei ole koskaan tavannut. Murphyn lisäksi rooleihinsa palaavat Hall ja Jones. Heidän lisäkseen mukana ovat muun muassa Jermaine Fowler, Tracy Morgan, Leslie Jones ja Wesley Snipes.

Coming 2 American on ohjannut Craig Brewer ja sen käsikirjoittajina toimivat David Sheffield, Barry W. Blaustein ja Kenya Barris, perustuen Eddie Murphyn luomiin hahmoihin.