Edes suositun Star Wars -alienin näyttelijä ei pitänyt tavasta, jolla hänen hahmonsa kuoli Star Wars: The Last Jedissä

17.04.2019 17:02 | Muropaketin toimitus

Amiraali Ackbaria Star Wars: The Last Jedissä esittänyt Tom Kane on harmissaan tavasta, jolla fanisuosikki poistui elokuvasarjasta.

Chicagossa järjestetyssä Star Wars Celebrationissa vieraillut, pitkäaikainen amiraali Ackbarin ääninäyttelijä Tom Kane on kertonyt oman mielipiteensä fanisuosikin kuolemasta Star Wars: The Last Jedissä. Asiasta uutisoi Comicbook.

Ackbarin kuolema oli elokuvassa varsin seremoniaton eikä hahmo Kanen mukaan saanut sellaista sankarin kunniaa, mitä fanien rakastama hahmo olisi ansainnut. The Last Jedissä tämä sankarin kunnia annettiin sen sijaan Laura Dernin esittämälle Holdolle.

“Olen ollut Ackbar kuuden vuoden ajan… enkä ollut kovin innoissani siitä tavasta, miten hänet räjäytettiin ulos aluksesta. Olin ihan että ’Kuka on tämä Holdo? Kukaan ei tunne häntä, kukaan ei ole investoinut häneen? Miksi hän on se, joka pelastaa laivueen?’ Sen olisi pitänyt olla Ackbar, joka pelastaa laivueen!”, Kane nauraa.

Myös Star Wars: The Last Jedin leikkaaja Bob Ducsay jakaa Kanen mielipiteen Ackbarin kohtalosta. “Se tuntui vähän liian sattumanvaraiselta… Valmiita elokuvia katsoessa tulee joskus ajatelleeksi, että olisikohan tuo pitänyt tehdä toisin”, Duscay kommentoi tammikuussa 2018.