Uusimmat

Ei ihme että Iron Fist ja Luke Cage lopetettiin: Kiinnostus Netflixin Marvel-sarjoja kohtaan on romahtanut selvästi

25.10.2018 17:03 Muropaketin toimitus

Netflix on ilmoittanut lopettavansa Iron Fist- ja Luke Cage -sarjat. Syynä pidetään katsojien kiinnostuksen romahtamista, mikä näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Netflix pitää salassa viralliset katsojalukunsa, mutta analyytikoilla on myös muita tapoja selvittää katsojien kiinnostuksen määrää. Yksi näistä on sosiaalinen media, jossa käytävä pöhinä peilaa myös katsojamääriä.

Netflix julkisti vähän aikaa sitten lopettavansa Marvel-sarjansa Iron Fist ja Luke Cage. Talousjulkaisu Business Insider on julkaissut tutkimuksen, jossa on selvitetty sarjojen ympärillä sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua. Netflixin Marvel-sarjojen kohdalla pudotus pöhinän määrässä on ollut selkeä tuotantokausien välillä, ja etenkin Iron Fist ja Luke Cage ovat kärsineet romahdusmaisesta some-keskustelun määrän vähenemisestä.

Tutkimuksen mukaan myös Daredevilin ja Jessica Jonesin kohdalla nähdään pudotusta kiinnostuksen määrässä, mutta väheneminen ei ole niin dramaattista kuin Iron Fistin ja Luke Cagen kohdalla. The Defendersiä ja The Punisheria ei voitu ottaa tutkimukseen mukaan, sillä molemmista on julkaistu vasta yksi tuotantokausi.