Elizabeth Olsen avautui supersankariasunsa rintavaosta: “On se sentään parempi kuin sarjakuvissa”

01.05.2018 17:03 | Muropaketin toimitus | 5

Avengers-elokuvissa Scarlet Witchiä esittävä Elizabeth Olsen haluaisi supersankarielokuvien naispuolisille sankareille peittävämpiä asuja.

Elizabeth Olsen esittää Avengers-elokuvissa Scarlet Witchiä, jonka asussa on melkoisen syvään uurrettu kaula-aukko, josta rintavako näkyy selvästi. Cinemablendin uutisen mukaan Olsen on harmitellut sitä, että hän on tätä nykyä Avengers-elokuvien ainoa hahmo, jonka rintavako on korostetusti esillä.

Olsen kuitenkin myöntää tilanteen olevan elokuvissa parempi kuin alkuperäisissä sarjakuvissa ja mielipiteensä muuttuneen jonkin verran sen jälkeen, kun hän näki Wonder Woman -elokuvan:

“Katson ympärilleni ja ajattelen – vau, minä olen ainoa, jolla näkyy rintavako ja se on jatkuva vitsin kohde, koska minun supersankariasuni ei ole kehittynyt sen osalta paljoakaan. Mutta sitten kun katsoo, että mistä kaikki alkoi sarjakuvissa, trikoot ja pääpanta, niin olihan se todella kamalaa. Siihen verrattuna siis ainakin tiedetään, mikä ei ole coolia. Mutta sitten tehtiin Wonder Woman ja hän on puettu juuri niin. Ajattelin sitten että meidän asumme ovat ennemminkin ikonisia kuvia, koska sitähän elokuvat ovat. Niiden ei olekaan tarkoitus esittää keskivertonaista.”

Olsen kuitenkin kaipaa hahmolleen hieman peittävämpää asua. Jos hän saisi päättää, Scarlet Witchin rintavakoa ei nähtäisi elokuvissa:

“Se vaan ei olisi rintavakoa korostava korsetti. Pidän korseteista, mutta haluaisin, että se olisi vähän korkeampi. Jokaisella on jotain, mikä peittää heitä – Tessa Thompsonilla on, Scarlettilla on. Haluaisin vähän peittävämpää.”

Keskustelu

Töissä (elokuvia kuvatessaan) hän joutuu pukeutumaan asuihin jotka hahmolle on suunniteltu, ja tuossa suunnittelussa luonnollisesti tärkeä seikka on miellyttää visuaalisesti suurinta osaa oletetusta yleisöstä.
Vapaa-ajallaan (esimerkiksi juhliessaan) hän saa pukeutua ihan miten haluaa.

Eli ymmärtäisin että Elizabeth Olsen haluaisi että Scarlet Witch -hahmon ulkoasussa kiinnitettäisiin enemmän huomiota mahdollisesti esimerkiksi hahmon luonteeseen, persoonaan, kykyihin tai historiaan seksikkyyden sijaan.
Vapaa-ajallaan (esimerkiksi juhliessaan) hän saa pukeutua ihan miten haluaa.

Toivottavasti tämä selvensi.

nonex

Töissä (elokuvia kuvatessaan) hän joutuu pukeutumaan asuihin jotka hahmolle on suunniteltu, ja tuossa suunnittelussa luonnollisesti tärkeä seikka on miellyttää visuaalisesti suurinta osaa oletetusta yleisöstä.
Vapaa-ajallaan (esimerkiksi juhliessaan) hän saa pukeutua ihan miten haluaa. [snip]

Toivottavasti tämä selvensi.

Ei selventänyt. Miksi hän itkee leffahahmon asuvalinnoista, kun hän itse haluaa pukeutua vieläkin paljastavammin? Marvelin supersankarinaiset pukeutuvat pääsääntöisesti hyvin hillitysti, kuten hän itsekin totesi, joten tissien esittely ei ole MCU:n epäkohta, joka huutaisi korjausta. Miksei edes yksi hahmo voi pukeutua vähän muista poikkeavammin? Mitä vikaa siinä on, että Scarlett Witch vilauttaa tissivakoa, kun näyttelijä itse suorastaan rakastaa tehdä niin?

Mikäli hän esimerkiksi pelkää olla huono roolimalli, niin silloin hän aloittaa aivan väärästä päästä.

Muropaketin uusimmat