Uusimmat

007: No Time to Die on Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva ja yhteydessä näyttelijän kaikkiin aikaisempiin seikkailuihin salaisena agenttina

28.01.2020 11:59 Muropaketin toimitus

Daniel Craig on esittänyt James Bondia vuodesta 2006 ja Casino Royalesta lähtien. Urakka saadaan pakettiin huhtikuussa ensi-iltansa saavan 007: No Time to Dien myötä.

Uusimmissa 007-elokuvissa Q:a esittävä Ben Whishaw on kertonut Collider-sivuston haastattelussa 007: No Time to Dien sitovan yhteen koko Daniel Craigin Bond-uran.

”Se [No Time to Die] on Danielin viimeinen elokuva James Bondina, joten sen voi odottaa summaavan kaikki Danielin aikaisemmat Bond-elokuvat yhteen. Mukana on juonenlankoja kaikista hänen Bond-elokuvistaan, ja ne saadaan nyt päätökseen”, Whishaw vihjasi.

Daniel Craigin ja Ben Whishaw’n lisäksi Cary Fukunagan ohjaamaan toimintatrilleriä tähdittävät Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright ja Ralph Fiennes.

Suomeen 3.4.2020 saapuvan 007: No Time to Dien juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.”