Uusimmat

”Kukaan ei osta leluja, jos Batman nuolee jalkoväliä” – Batmanin ja Catwomanin seksikohtaus sensuroitiin uudesta tv-sarjasta

15.06.2021 11:35 Muropaketin toimitus

Vuonna 2019 käynnistyneen Harley Quinn -aikuisanimaatiosarjan tekijät olisivat halunneet toteuttaa Batmanin ja Catwomanin yhteisen seksihetken. Suunnitelma meni kuitenkin puihin, kun hahmot omistava DC Comics iski nyrkin pöytään.

Harley Quinnin tuottajat Justin Halpern ja Patrick Schumacker kertoivat hiljattain Variety-lehdelle, miten vapaat kädet he ovat saaneet sarjaa tehdessään. Mikä tahansa ei kuitenkaan ole mennyt läpi:

”Olimme aikoneet toteuttaa Harleyn kolmannella kaudella kohtauksen, jossa Batman tarjoaa suuseksiä Catwomanille. DC kuitenkin ilmoitti, ettemme voi tehdä niin, ettemme todellakaan voi tehdä niin. ’Sankarit eivät tee noin’. Kysyimme sitten ovatko sankarit itsekkäitä rakastajia. Meille sanottiin, että DC myy supersankarileluja ja että on vaikea myydä Batman-leluja, jos sankari nuolee jotakuta”.

Se, että Harley Quinn on suunnattu aikuiskatsojille – ja että netistä löytyy jo vaikka minkälaista supersankarien pornoparodiaa * – ei saanut DC:n päättäviä elimiä muuttamaan mieltänsä.

Harley Quinnia ei ole toistaiseksi Suomeen tuotu, mutta sarja on osa Suomeen syksyllä saapuvan HBO Maxin ohjelmistoa, joten tilanne korjaantunee vielä ennen vuodenvaihdetta.

* Näin isot pojat meille koulun pihalla kertoivat.