Better Call Saul -tähden toimintaleffaa on jouduttu odottamaan Suomeen jo kuukausia – Nyt sille ollaan tekemässä jo jatko-osaakin

21.06.2021 09:05 | Muropaketin toimitus

Bob Odenkirkin Nobody-toimintaleffa saa kakkososan.

Yksi järjettömimmistä pandemia-ajan kummallisuuksista on studioiden tahto hautoa Yhdysvalloissa jo ajat sitten ensi-iltansa VOD-palveluissa saaneita elokuvia. Hyvä esimerkki tästä on Bob Odenkirkin tähdittämä Nobody-toimintaelokuva, joka sai Jenkeissä teatteriensi-iltansa 26. maaliskuuta ja tuli tarjolle videovuokraamoihin pari viikkoa myöhemmin.

Leffan saapumisesta Suomeen ei ole vieläkään mitään tietoa. Sen teatteriensi-iltaa siirrettiin lukuisia kertoja ja toukokuun lopussa elokuva katosi kokonaan listoilta, eli se saapuu meillä videovuokraamoihin… joskus.

Ongelma ei koske vain Suomea vaan tilanne on suunnilleen sama suurilla markkina-alueillakin, kuten esimerkiksi Iso-Britanniassa ja Saksassa.

Nyt hitiksi muodostuneelle Nobodylle puuhataan jo jatko-osaa. Ohjaaja Ilya Naishuller kertoo asiasta Joblon haastattelussa.

– Nobodyn ja Hutch-päähenkilön maailmasta löytyy lukuisia tarinoita kerrottavaksi. Derek Kolstad työstää jo jatko-osan käsikirjoitusta, Naishuller sanoo.

Hän painottaa kuitenkin, ettei studio ole vielä näyttänyt leffalle vihreää valoa. Jatko-osa on kuitenkin taatusti tulossa, sillä pandemiasta huolimatta Nobody on jo tahkonut rahaa noin 61,5 miljoonaa dollaria. Elokuvan budjetti oli vain 16 miljoonaa taalaa.

Jos haluat katsoa Nobodyn laillisin keinoin, etkä jaksa kikkailla sitä vuokralle yhdysvaltalaispalveluista, niin leffan jenkki-Blu-ray ilmestyy jo huomenna.