Uusimmat

Disney Plussaan iso ja odotettu muutos: K16-elokuvat tulevat osaksi palvelua, myös Suomessa

11.12.2020 09:50 Muropaketin toimitus

Disney Plus -suoratoistopalvelu on tunnetusti tähän asti keskittynyt lapsi- ja teiniystävälliseen sisältöön. Asiaan tulee muutos helmikuussa, ja se koskee myös Suomen Disney Plussaa.

Disney Plussan sisältö on jaettu tähän asti viiteen osioon: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geography.

Helmikuussa luvassa on kuudes osio, jonka nimi on Star.

Star tulee sisältämään esimerkiksi niitä aikuiskatsojille suunnattuja sarjoja ja elokuvia, jotka Disney sai haltuunsa 20th Century Foxin ostettuaan.

Disney Plussan kuudes osio lanseerataan Suomessa samoihin aikoihin kuin USA:ssa ja muualla maailmassa, mutta yltä löytyvässä tweetissä mainittua Star+:aa ei ole meille luvassa.

Mitä kaikkea Star sitten tulee tarjoamaan?

No, ainakin esimerkiksi Die Hard -elokuvat, Alienit ja Predatorit, Deadpoolit ja Loganin, Speedit ja Family Guyn. Lapsilukkoasetuksilla vanhemmat voivat pitää huolen, etteivät perheen piltit eksy xenomorphien ja muiden mörköjen pariin ennen kuin ikää on tarpeeksi.

Uuden sisältövalikoiman myötä Disney Plussan uusi hinta astuu voimaan 23. helmikuuta 2021. Hinta tulee olemaan Suomessa 8,99 euroa / kk tai 89,90 euroa / vuosi.  Nykyinen hinnoittelu pysyy jo tilanneiden kohdalla voimassa kuusi kuukautta.