Uusimmat

Dyyni: Osa kaksi nähdään myös World of Tanksissa

Kuva: © Wargaming

16.02.2024 21:34 Muropaketin toimitus

Dyyni: Osa kahden ensi-ilta näkyy myös World of Tanksissa, World of Tanks Blitzissä ja World of Tanks Modern Armorissa. 

World of Tanksissa Dyyni: Osa kaksi – Kohtalo saapuu” -Taistelupassi on voimassa 15.-25. helmikuuta. Pelaajat voivat värvätä elokuvan sankareita ja roistoja miehistön jäseniksi ja saada arvokkaita tarvikkeita, kuten tyylejä, koristeita ja kirjoituksia, joista osassa on repliikkejä tulevasta Dyyni: Osa kaksi elokuvasta. Lisäksi pelaajia odottaa todellinen dyyniratsastaja: tason VIII Mittlerer Kpz. Pr. 68 premium-vaunu, joka on puettu pysyvään kolmiulotteiseen tyyliin erikoisefekteineen päivineen.

World of Tanks Blitz isännöi koko planeetan laajuista tapahtumaa, joka perustuu Dyyni: Osa kaksi elokuvan maailmaan. 23. helmikuuta – 7. maaliskuuta pelaajat voivat hankkia Dyynistä tuttuja tavaroita, napata talteen Gurney Halleckin profiilitaustan ja avatarin sekä lähteä ”Beast” Rabbanin ja Fremenien tehtävien perään. Pääpalkinto on Groundtank, joka saa innoituksensa sardakaureista. Lisäksi erikoispaketeissa on tarjolla ”Kerääjä” -maastokuvio Maus-vaunulle.

World of Tanks Modern Armorissa Dyyni-tapahtuma alkaa maaliskuun viidentenä päivänä ja pelaajat pääsevät mukaan kolmeen vaiheeseen jakautuvaan yhteisötapahtumaan.

Muropaketin uusimmat