Uusimmat

Dyyni-tähti ei enää halua näytellä James Bondia: “Mitä oikein kuvittelin?”

Kuva: © Warner Bros. Pictures

01.03.2024 09:59 Muropaketin toimitus

Austin Butler on luopunut nuoruuden haaveestaan.

Austin Butler vieraili The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa Dyyni: Osa kaksi -elokuvan tiimoilta, jossa hän esittää Feyd-Rautha Harkonnen -pahista.

Fallon näytti Butlerille Teen Voguen vuonna 2012 kuvaamaan haastispätkän, jossa nuori mies ilmoitti suurimman haaveensa olla ensimmäinen amerikkalainen James Bond.

”Aivan pöljää, mitä minä oikein kuvittelin. Kasvoin James Bond -leffojen parissa, mutta ei. Bondin näyttelijän on oltava britti”, Austin sanoo.

Butler on saanut kehuja Dyyni: Osa kaksi -roolistaan, mutta Muropaketin neljän tähden arvostelussa oltiin aivan toista mieltä:

”Harkonnen-suvun pahiksia käskyttää edelleen paroni Vladimir (Stellan Skarsgård), jonka äklöttävyysleveleille yltävät myös hänen sukulaispoikansa Rabban (Dave Bautista) ja Feyd-Rautha (Austin Butler). Bautista on todistanut osaavansa näytellä, joten hänen valintansa vain huutamista ja rähjäämistä vaativaan rooliin on edelleen omituinen. Kuka tahansa aivolakkiköntys voisi esittää Rabbania täysin samoin tavoin.

Rabbanin syrjäyttävä Feyd-Rautha-pikkuveli osoittaa jälleen kuinka onneton näyttelijä Austin Butler on. Butlerin täyspsykopaatti on koominen ilmestys, jonka mies on päätellyt näytellä osittain imitoimalla Skarsgårdia. Yhteinen kohtaus toisen uuden tulokkaan, Léa Seydoux’n esittämän Lady Margot Fenringin kanssa vain alleviivaa Butlerin kehnoutta.”

Arvostelu | Dyyni: Osa kaksi on teknisesti täydellinen elokuva, mutta tarina takeltelee