Uusimmat

Haley Joel Osment sai roolin The X-Filesista – Tältä Kuudennen aistin lapsitähti näyttää nykyään

02.11.2017 08:48 Muropaketin toimitus

Vuosituhannen vaihteessa Hollywoodin tähtikartalle noussut Haley Joel Osment tekee paluuta näkyviin rooleihin.

Haley Joel Osment nousi kuuluisuuteen vuonna 1999 ilmestyneellä 1999 Kuudennella aistilla. Nuori Osment suoriutui M. Night Shyamalan surumielisen kauhutrillerin pääosasta erinomaisesti, mikä poiki pian roolit Kevin Spaceyn ja Helen Huntin tähdittämästä Anna hyvän kiertää -draamasta (2000) ja Steven Spielbergin Stanley Kubrickilta perimästä A.I. – Tekoälystä (2001).

Haley Joel Osment on jatkanut näyttelemistä tv-sarjoissa ja elokuvissa koko 2000-luvun, ja tehnyt myös Kingdom Heartsin kaltaisia videopelejä, mutta Kuudennen aistin tai A.I.:n kaltaisia isoja rooleja ei entiselle lapsitähdelle ole irronnut.

Parin viime vuoden aikana Osment on tehnyt ahkerasti erilaisia rooleja, ja miehen kasvot ovat alkaneet tulla tutuksi yhä useammasta paikasta. Haley Joel Osment on näytellyt esimerkiksi Kevin Smithin elokuvissa Yoga Hosers (2016) ja Tusk (2014), ja television puolella hänet on voinut nähdä Silicon Valleyn (2017) Keenan Feldsparina.

Ja ensi vuonna on luvassa taas yksi näkyvä rooli lisää.

Deadlinen mukaan Haley Joel Osment nähdään sivuosaroolissa The X-Filesin 11. tuotantokaudella. Vielä ei ole tiedossa, mitä hahmoa näyttelijä esittää, mutta ennakkotietojen mukaan Haley Joel Osment nähdään jaksossa, joka keskittyy ennen kaikkea Mulderin ja Scullyn esimiehenä toimineeseen Skinneriin (Mitch Pileggi).

Uusien The X-Files -jaksojen julkaisukohdasta ei tiedetä vielä muuta kuin se, että 11. tuotantokausi esitetään vuoden 2018 aikana.

Nykyään Haley Joel Osment näyttää tältä. Vuosia, karvoja ja kiloja on tullut lisää, mutta helposti miehen yhä tunnistaa: