Uusimmat

HBO Max toi Wellington Paranormalin vihdoin Suomeen – What We Do in the Shadows -fanille sarja on pakollista katsottavaa

07.03.2022 13:32 Muropaketin toimitus

Mainion What We Do in the Shadows -elokuvan spinoff-sarja Wellington Paranormal on lisätty HBO Maxin valikoimaan ilman sen suurempaa rummutusta.

Vuonna 2018 alkaneesta Wellington Paranormalista on julkaistu tähän mennessä kolme täyttä tuotantokautta, ja nyt ne kaikki voi katsoa Suomenkin HBO Maxista. Sarjan neljäs ja viimeinen kausi käynnistyi Uudessa-Seelannissa ja Australiassa helmikuussa. Vielä ei ole tiedossa, milloin se saadaan HBO Maxiin.

Jemaine Clementin ja Paul Yatesin luoma ja Taika Waititin tuottama Wellington Paranormal sijoittuu samaan maailmaan What We Do in the Shadowsin kanssa aina siinä määrin, että sarjan päähahmot esiintyivät ohimennen vuoden 2014 elokuvassa.

Mistä Wellington Paranormalissa sitten on kyse?

Mokumenttisarjassa ”konstaapelit Minogue ja O’Leary tuovat tietämättään demonin riivaaman nuoren naisen asemalle. Ylikonstaapeli Ruawai Maakan avustuksella he saavat demonin karkotettua, jolloin Wellington Paranormal -yksikkö saa alkunsa.”

Pääosia Wellington Paranormalissa esittävät Karen O’Leary, Mike Minogue ja Maaka Pohatu.